Frakta dina saker eller produkter ut i Europa

Om du har en verksamhet där det innebär försäljning ut i resterande Europa så är det viktigt att du hittar en lösning då det kommer till att frakta saker utomlands men dock inom Europa. Det kan också vara så att ni som familj har ett ställe i exempelvis Portugal eller Spanien och behöver skicka möbler och annat ner till ert ställe.

QPL Transport är ett fraktföretag som tar sig på transporter runt om i Europa och de har specialiserat sig på just Spanien och Portugal. De kör regelbundet till dessa länder så där är det enkelt att ordna med en transport oavsett om det är privata saker som ska ner eller produkter företaget har sålt till kunder i dessa länder. Ta kontakt med QPL Transport för mer information om just era fraktbehov.

Om ni har valt att flytta till solkusten i Spanien eller till Portugal så kan ni med fördel anlita QPL för transport av ert bohag ner. Ni packar det som ni vill ska ner till ert nya hemland och de levererar det till den adress som ni anger. Språk som talas är talar svenska, spanska och engelska så det kommer inte att bli några förbristningar i språket utan allt kommer att fungera perfekt för er frakt.

Comments are closed.